Skovby Møbelfabrik i Østjylland er et familieforetagende, baseret på dansk design og kompromisløst håndværk. Grundlagt i 1933 er det i dag en moderne fabrik, drevet af familiens 3. generation af snedkere, der skaber dansk design, hvor et stærkt æstetisk udtryk hænger sammen med moderne, innovative funktioner.

 

HÅNDSORTERET og af den bedste kvalitet. Hos Skovby er det kun de bedste materialer der kan bruges i produktionen 
- alt andet er helt utænkeligt.

DET GAMLE PÅ DEN NY MÅDE - kernen til Skovbys succes er evnen til at skabe design, der kombinerer et stærkt æstetisk udtryk, innovativ funktion og et langtidsholdbart udtryk.

Med 85 års erfaring i baggagen og en solid holdning til råvarer, produktion og design, er Skovby Møbelfabrik det perfekte eksempel på den type møbelfabrikker HJEMME HOS samarbejder med. Skovby er 100% dansk design og møblerne er skabt af råvarer fra naturmaterialer, udvalgt med omtanke og respekt for natur, miljø og mennesker.
- Møbler bliver da lavet i Danmark! Selvom vi i dag er en international virksomhed, er vi 100% danskejet og har fokus på at bruge råvarer fra lokalområdet, fortæller Villy Ramussen, søn af møbelsnedker Thorvald Rasmussen, som grundlagde Skovby Møbel fabrik i 1933.
- Vi er efterhånden kendte for vores evne til at kombinere design og funktionalitet, forklarer Preben. Hver gang vi laver et nyt møbel, har vi fokus på, hvordan vi kan tænke innovation i forhold til helheder. Om så det er i forhold til hvilken livssituation man står i, ens boligforhold eller drømme.
- Kompromisløst håndværk er et af vores nøgleord, fortæller Villy. Vores arbejdsform understøtter altid kompromisløst håndværk, som vi kalder det. Det bunder i at alle vores råvarer er håndsorterede og lever op til de strengeste krav ift. brandsikring og slitage.